top of page
  • Wendy Brouwer

Achtergrondmuziek op de voorgrond

Al jaren is Gallery Play Media hard bezig om bewustwording te generen voor de kracht van muziek in openbare gelegenheden. Dit Amsterdamse bedrijf begon in 2016 met het creëren van een eigen platform. Met techniek waarin op afstand de emotie die de muziek oproept op de uitzendplekken gemeten en dus zichtbaar wordt. Gallery Play is onvermoeid hierin blijven investeren omdat dit naar hun inzicht de enige manier is om tailor-made muziek ontwerpen uit te zenden. 

Daarbij is communicatie met de partners van cruciaal belang, dit speelt een grote rol binnen de dagelijkse werkzaamheden.

Naast de muziekcontent  en de technologie is geluidskwaliteit belangrijk. Daarom heeft Gallery Play Media inmiddels een flinke TD assistance office die onze partners helpt met een fijne en kwalitatief hoogwaardige sound.

Kijk eens op onze gloednieuwe website:  www.galleryplay.com

Achtergrondmuziek blijkt en blijft een vak apart. Gallery Play Media mag zich in de Nederlandse achtergrondmuziek markt inmiddels een vooraanstaande speler noemen die de belangen van de muziekpartners op 1 zet. 

We kijken er naar uit om met je kennis te maken.


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page